на живо

Крушчич: Не сме в криза. Шефовете ще преценят дали ще продължа

"Всеки ден разговарям с ръководството", заяви треньорът на ЦСКА

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич отрече тимът да е в криза, въпреки загубата с 1:2 от "Царско село" в последния кръг на Първа лига. 

"Загубата от "Царско село" е първата ни загуба от октомври насам. Мисля, че нямаме криза в играта. Имахме серия без допуснат гол, съкратихме дистанцията със съперниците. Срещу "Царско село" загубихме, но няма да търся оправдание. Ние сме си виновни. Мисля, че ръководството вижда кой как работи. Сега не е приятен момент, но всички губят мачове. Вие вече 5 месеца ме питате дали ще остана треньор и като печелим, и като губим. Има шефовете, които да преценят дали ще продължа да работя", обясни Крушчич.

Следващият мач на "червените" е срещу "Ботев" Враца от четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Срещата е утре (3 март) на стадион "Българска армия".

"Не спах добре след загубата от "Царско село". Направихме анализ на мача, за да видим как сме играли, какво се е случило. Това е нормално. Мисля, че няма да повторим представянето от този двубой. Два ни работим за това как ще играем в следващия мач. Днес ще проведем тактическа тренировка. Всеки ден разговарям с ръководството. Говорих и с г-н Ганчев, и със спортния директор. Търсим решения. Нямам ултиматум, в ЦСКА не се работи така. Предстои мач за Купата срещу "Ботев" Враца. Това е специфичен турнир, тъй като се играе само един мач и нямаш право на грешки", допълни треньорът на "червените"