на живо

Кубрат пред Спортната комисия: С Джени Суши се целунахме и на партито

Пулев очаква институцията да се отнесе справедливо към случая

Пред Спортната комисия в Калифорния Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се с журналистката Джени Суши, известна като Кралицата на голото суши.

Боксьорът ни отново подчерта, че реакцията му е била емоционална, извини се за целувката и съжали. Кобрата обаче разкри, че е имало и втора целувка.

"Връщам се на ситуацията, когато аз говорех с моите фенове и след това влязохме в съблекалнята. Тя дойде веднага. Помолих я да е по-кратко интервюто. Направихме го, в което аз съм с изключително лош английски. Почти не я разбирах. Но аз бях изключително щастлив, в еуфория, мога да го сравня със състояние на човек, който е под влияние на наркотици. Целунах я, тя бе близо до мен.

"Действах емоционално. Съжалявам много и ѝ се извинявам. Бях изключително развълнуван. Бях щастлив и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да отговарям, второ исках да се зарадвам на победата и от еуфория, за да прекратя интервюто, я целунах. След това тя каза "добре, благодаря". Зарадва се, каза ми, че съм бил невероятен и аз ѝ казах добре, чао, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето! Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там“, разказа Кубрат Пулев.

„След което аз отидох в болницата, шиха ме, отидох в хотела, бях много зле, след шиенето ми се гадеше и ме болеше главата. Усмихвах се, но не бях добре. Отидохме, бяхме с мои приятели на парти, което никой не бе организирал. Просто се видяхме във фоайето"

"От някъде дойде госпожица Равало и седна до мен, почна, не веднага, но примерно след малко седна до мен и започна да ми сипе комплименти. На мен ми стана приятно. Тя ми правеше комплименти. В един момент обаче ми стана неудобно. Исках да сменим темата. Взех си телефона. След малко това се повтори. Тя пак дойде и пак ми правеше комплименти. Стояхме си нормално. Тя бе суперщастлива. Говореше с всички. Бях седнал на дивана, тя дойде и седна до мен прекалено близо. Това, което чух от нея е, че тя, може би, не си спомня, но ние се целунахме. Може да я питате"

"Наистина съжалявам за постъпката си, не е редно, но аз се чувствах с оглед начина, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като с журналист. Чувствах я като приятел. На партито си говорехме. Казах ѝ „Моля те, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, защото бях прекалено емоционален и имам приятелка, за която не е ОК това нещо“. Тя ми каза, че ще го направи. Това е самата истина. Всичко, което казвам е истината“, сподели боксьорът ни.

Тагове:

@