на живо

Кубрат Пулев и красотата на българската природа (ВИДЕО)

Претендентът за световната титла в тежка категория тренира на Боянския водопад

Кубрат Пулев и красотата на българската природа (ВИДЕО)

България има безброй красиви кътчета и природни забележителности. И ако нямате време и възможност да посетите някои, то Кубрат Пулев ще ви ги покаже.

Боксьорът избра живописния Боянски водопад за фон на последната си тренировка. Кобрата показа добра форма и техника преди дългоочаквания мач срещу Антъни Джошуа за поясите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO).

Срещата беше предвидена за лятото на 2020 г. на стадиона на „Тотнъм“, но, заради пандемията от коронавирус, беше отменяна няколко пъти.

Снимка: Reuters

В крайна сметка двете страни се съгласиха и подписаха договор мачът да се състои на 12 декември 2020 г. в „О2 арена“ в Лондон. Все още не е ясно дали по трибуните ще присъстват зрители. Това зависи от разпространението на коронавируса във Великобритания и решенията на местното правителството.

Преди дни, в студиото на „Тази сутрин“ Пулев отрече появилата се фалшива новина, че е контузен и се отказва от срещата, като заяви, че е здрав и в страхотна форма.

Тагове:

кубрат пулев