на живо

Кубрат Пулев очаква победа за Руис и в реванша с Джошуа

Боксьорът ни даде интервю за BoxingScene

Кубрат Пулев очаква Анди Руис да защити световните си титли в тежката категория, побеждавайки отново Антъни Джошуа. Това заяви пред BoxingScene българинът, който е задължителен претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF) и трябва да се изправи срещу Руис или Джошуа през 2020 г.

При завръщането си на родна земя след 28-ия успех на професионалния ринг - срещу Райдъл Букър в САЩ, Кубрат заяви, че може да победи и двамата.

"В мача Руис - Джошуа, виждам отново победа на Руис, ако е тренирал достатъчно здраво и не е мързелувал по време на лагера си", коментира Пулев.

"Нямам обаче идея как върви подготовката му. За него нещата се промениха доста. Той е популярен сега, виждам доста снимки почти ежедневно, скъпи коли и други неща около него. Много сериозно медийно внимание. Ако остане фокусиран и изцяло се съсредоточи в бокса и в мача, ще спечели."

Руис и Джошуа излизат в реванш помежду си на 7 декември в Саудитска Арабия. През юни американецът с мексикански корени изненадващо триумфира.

"Няма да е никак лесно, защото Джошуа ще гледа различно на реванша, но един сериозен Анди Руис ще го бие за втори път. Джошуа ще има друга стратегия и се е поучил от грешките си, в това съм сигурен. Подцени много първата им среща", добави Пулев.

Тагове: