на живо

Кубрат Пулев (почти) целуна шоумен (ВИДЕО)

Урокът е научен

Кубрат Пулев (почти) целуна шоумен (ВИДЕО)

Кубрат Пулев си е научил урока след наказанието за целувката по устните на репортерката Джени Суши и използва всяка възможност да се позабавлява със сегашното си положение.

Преди ден той даде интервю пред журналистката Хелън Йее, която се оказа косвено засегната, тъй като след скандала през март феновете я объркаха с Равало и тя получи куп неприятни съобщения в социалните мрежи. 

Интервюто бе прекъснато от автора на известния комедиен спортен канал The Schmo - Дейвид Шмуленсън. Той прикани българина да целуне Йее, но боксьорът даде да се разбере, че вече ще раздава само въздушни целувки.

Преди часове в канала на The Schmo бе качено и отделно забавно видео с българина, който... (почти) целува шоумена.

"Говориш ми много силно и аз ще бъда агресивен с теб. Ударите ми са много здрави, но няма да те ударя.", започна да се шегува Кобрата, който след това вече сериозно добави, че е готов да се бие за световната титла с Анди Руис. 

"За мен е много важна световната титла. Аз съм задължителен претендент за титлата в тежка категория на IBF и съга съм готов да се бия с всеки за тази титла. Готов съм да се бия с Руис и мисля, че ще бъде добра битка. Да, загубих само веднъж от Кличко, но научих много в тази битка. Няма време да обяснявам това, което научих. Сега наистина съм много по-добър отпреди и мога да го покажа на ринга. Чаках година и половина и сега съм готов да се бия. Точно сега мисля, че битка между мен и Руис ще бъде страхотна. Виждам една интересна битка с него, в която ще си тръгна с титлата. Пулев е готов да се бие и сега чакаме от IBF да наредят битка.", добави Пулев.

Кобрата може да се завърне на ринга, когато пожелае, след като Спортната комисия на щата Калифорния възстанови лиценза му. За последно той се боксира в края на март, когато победи по драматичен начин румънеца Богдан Дину с нокаут.