на живо

Кубрат Пулев: За мен е важно съотношението на силите, а не на парите (ВИДЕО)

Кобрата продължава да се готви усилено за предстоящия двубой с Джошуа

Кубрат Пулев продължава да тренира усилено за предстоящия двубой за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) срещу Антъни Джошуа. В момента Кобрата е на високопланинската база Белмекен, където провежда своята подготовка.

“За мен е важно съотношението на силите да е в моя полза, а не съотношението на парите. Не обръщам внимание на такива неща, нито на приказките на Еди Хърн, че съм държал да се боксираме в Турция, защото съм щял да изкарам повече пари. Напротив, най-вероятно в Турция парите ще са по-малко”, сподели Пулев пред bTV.

Към този момент картите изглеждат така: Еди Хърн и Антъни Джошуа казват "Лондон или никъде", а щабът на Кубрат държи битката да се проведе в Истанбул или пък в новия играч - Доха, Катар.

"Катар намери нас. По време на преговорите в Истанбул се срещнах с много важни представители от Турция. Оттам се появи един играч от Катар, който направи връзката. В момента са полудели по този мач, много агресивно и активно атакуват", коментира пред bTV мениджърът на Кобрата - Ивайло Гоцев.

Приходите от наградния фонд ще бъдат разпределени по следния начин - 35% за Пулев, 65% за Джошуа.

Тагове: