на живо

Кубрат Пулев разясни за визата и поздрави Тайсън Фюри и Боб Аръм

"Сърбят ме ръцете! Ще се бием където ви е най-добре", написа българският боксьор

С публикация в социалните мрежи задължителният претендент за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) - Кубрат Пулев, разясни, че е имал леко недоразумение с визата за САЩ, което е било преодоляно в движение.

Той също така поздрави новия шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри и мениджъра Боб Аръм, който отговаря за интересите, както на британеца, така и на Кобрата. За да спечели пояса, Фюри победи с технически нокдаун Дионтей Уайлдър в среща в Лас Вегас. 

След нея се появиха информации, че Пулев не е успял да присъства на живо на боксовата гала вечер, тъй като е бил депортиран обратно в България. Граничните власти на САЩ заявиха, че Кобрата е предоставил туристическа, а не работна виза при влизане в страната.

Самият Пулев заяви пред bTV, че е на територията на САЩ и отрече да е бил връщан обратно у нас.

В публикацията Кобрата не пропусна да спомене, че няма търпение да се изправи срещу Антъни Джошуа, който държи поясите на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO).

След победата на Фюри промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, заяви, че клиентът му предпочита първо да участва в британски сблъсък за обединение на титлите срещу Фюри, а след това да се насочи към Пулев. Българинът и Джошуа продължават да водят преговори, като официален договор все още няма. Счита се, че най-вероятно такъв мач ще се състои на 20 юни 2020 г. в Лондон.

Ето и цялото съобщение от страницата на Кубрат Пулев:

"Честито на победителя - Тайсън Фюри и на най-големия мениджър в света - Боб Аръм! Поздравления !

Колкото до появилите се информации във връзка с моята виза, имахме леко недоразумение, което преодоляхме в движение! 

Но така, като гледам и ме сърбят ръцете за битка!
Очаквам от Антъни Джошуа и Еди Хърн да бъдат мъже и да подпишат най-после договора за мача !

Стига сте размотавали! Съгласяваме се с почти всички ваши условия и егоистични желания.
НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ, ЩЕ СЕ БИЕМ КЪДЕТО ВИ Е НАЙ-ДОБРЕ !

LET’S GOOOOOO"