на живо

Кубрат Пулев: Залагам всичко срещу Букър!

"Пулев е готов още днес да се бие за титлата в тежка категория", заяви Боб Арън

Кубрат Пулев е готов за нова победа! И е мотивиран до краен предел да се изправи отново на ринга за титлите в тежка категория. 

Пред ESPN българският боксьор заяви, че залага срещу Райдъл Букър всичко, а от сега мисли за евентуален сблъсък с Анди Руис или Антъни Джошуа.

Мачът на Пулев срещу прекаралия 12 години в затвора американец е на 9 ноември в Калифорния.

"Мачът с Райдъл Букър е много важен заради залога. Слагам всичко на масата. Аз съм основен претендент в тежка категория и трябва да се бия срещу победителя в реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа. Искам победителя! Не ме интересува кой ще е той!", заяви Пулев.

Снимка: Instagram

Реваншът между мексиканеца, който е притежател на поясите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO), и Джошуа е на 7 декември в Саудитска Арабия.

"Кубрат Пулев е готов да се бие за световната титла в тежката категория още днес, но има едно последно изпитание, преди това да стане действителност. Той е мотивиран да нокаутира Букър и да се приготви за опита си за титлата в началото на 2020 г.", заяви промоутърът на Кобрата Боб Арън.

Мачът на Пулев и Букър е част от гала вечерта на стадион "Чукчанси Парк" - дома на бейзболния отбор на "Гризлис". Той е предпоследен в програмата и ще подгрява битката за титлата в леката категория на WBO между Джамел Херинг и Ламонт Роуч. 

Тагове:

Кубрат Пулев