на живо

Кубрат Пулев смята, че е по-добър от Джошуа, Уайлдър и Фюри (ВИДЕО)

Новият промоутър на Кобрата очаква световна титла през 2019 г.

Кубрат Пулев демонстрира високо самочувствие при първото си изказване след подписването на договора с Боб Аръм и промоутърската компания "Топ Ранк". Боксьорът смята, че има 5-6 много силни боксьори след оттеглянето на Владимир Кличко, но подчерта, че е по-добър от тях.

"Много съм щастлив да съм тук и да работя с "Топ Ранк". Започвам да тренирам тук и мисля, че ще имаме голямо бъдеще заедно", заяви родният боксьор при подписването на договора си с американската промоутърска компания.

"След ерата Кличко сега е много интересно. Имаме 5-6 топ боксьори. Аз съм тук, ще се бия тук. През следващата година ще се опитам да стана световен шампион тук. Джошуа, Фюри са добри боксьори. Тайсън, не Хюи. Защото аз победих Хюи Фюри, може би следващия път – Тайсън. И Джошуа, и Фюри са добри боксьори. Уайлдър също. Но няма толкова добра техника. Мисля, че аз съм по-добър."

Боб Аръм каза, че очаква Пулев да стане световен шампион през 2019-а година и обяви, че работят по организирането на мач на Кобрата до три месеца.

"Запомнете този ден, защото през 2019-а ще видите нов световен шампион", каза 87-годишният американец.