на живо

Венци Стефанов към репортер: Косичката ти е от времето на Рузвелт (ВИДЕО)

Босът на "Славия" даде култов отговор на въпрос за уговорените мачове в Първа лига

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов отговори в типичния си стил на въпрос за уговорените мачове в Първа лига. Вчера на намиращия се на дъното в шампионата тим на "Верея" бе наложена глоба от Дисциплинарната комисия към БФС. Причина за нея са неколкократните сигнали от УЕФА за съмнителни двубои на старозагорския клуб.

Една от трите срещи, за които от европейската централа имат подозрения, че са манипулирани, е именно със "Славия".

Босът на "белите" първо се пошегува с репортер, а след това заяви, че ако някой е допуснал така да станат залозите за двубоя - това е "Верея", а не "Славия".

"Моето момче, така като те гледам, ми се струваш интелигентен. Малко косичката ти е от времето на Рузвелт, ама какво да ти кажа... Как да бъде предупредена "Славия", след като "Славия" бие в тоя мач? За какво да бъде предупредена? "Славия" излиза и побеждава. За какво да ни предупредят? Да не вкарваме голове или да не сме отишли да играем? За какво? Явно, че хората, те имат акъл в главата, надявам се, че и вие имате, виждат какви са залаганията, за какъв резултат, по кое време. Виждат сигурно, че за три гола, примерно, за един гол или за два е имало повече залози. Кой е отборът, който е допуснал така да станат залозите - вероятно "Верея". Другият път ще си подстрижеш косата, като говориш с мене. Аз не давам и с бради да ходят. Ще бъдеш много по-красив и няма да ми задаваш такива въпроси"

"Един полицай едно време беше написал, че "Славия" ще я разследват за некакъв мач с "Монтана", дето "Славия", те водели с 2:1, пък ги била с 4:2. И "Славия" ще я разследват. Сега не го знам къде е, некъде е по управленията", завърши босът на "белите".

Тагове:

@