на живо

Култовите 11 на Серхио Рамос: Пепи Рейна, Джон Пери, Алесандро Нестий и още (ВИДЕО)

Капитанът на "Реал" Мадрид изкопира Джеймс Милнър

Испанският национал и капитан на "Реал" Мадрид Серхио Рамос последва примера на Джеймс Милнър от "Ливърпул" и обяви своя отбор от 11 предмета, с които разполага у дома по време на изолация. Защитникът вложи много старание в подбора и се пошегува с имената на известни футболни личности.

На треньорската скамейка Рамос постави Карло Ахелоти (Анчелоти), сочейки сина си, който е с ангелски крила. Вратар е играчът на английския елитен "Астън Вила" Пепе Рейна, преименуван на Пепи и превърнат в лего фигура на принцеса.

В защита действат кашкавален Джон Пери (Тери), Хосе Антонио Камачо, който е таблет със снимка на легло. По фланговете на отбраната дейсtват Алесандро Нестий (Неста) (бутилка студен чай) и Паоло Малдини (дистанционно).

В средата на терена Рамос е поставил Мауро Камеранези (Каморанези) -камера, "Лобо" Караско (кукла), Хесус Капитан (капитанска лента на "Реал") заради играча на "Бетис" и добър приятел на Серхио - Капи.

Тризъбецът в нападение са Лино Балио (Дино Баджо) - играчка динозавър, БеБето (плюшено бебе с пластмасова бутилка с биберон). На върха на атаката действа Ел Негро - Дарио Силва (черна играчка).

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: