на живо

Купата на Италия: Ще успее ли "Юве" да довърши започнатото срещу "Интер"?

Гледайте Дерби д'Италия пряко по RING ат 21:45 ч.

Reuters

През 1909 г. "Ювентус" и "Интер" излизат за първи път един срещу друг на футболния терен. И от тогава са го правили 239 пъти!

Днес (9 февруари) им предстои дерби номер 240! Този път "Юве" и "Интер" се борят за място на финала в турнира за Купата на Италия. А срещата може да гледате пряко по RING от 21:45 ч.!

След днешния мач ще стане ясно кой от двата отбора ще достигне до кулминацията в надпреварата. Предимство има тимът от Торино. В първия мач преди седмица звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо се развихри и успя да отбележи два гола за победата на своя тим с 2:1, при това насред Милано.

Снимка: Reuters

Този път "черно-белите" ще посрещнат "Интер" на своя стадион и доста по-спокойни. А и победата над "Рома" в последния кръг на Серия "А" им дава допълнително самочувствие. 

"Интер" обаче има своя коз в лицето на Ромелу Лукаку. Нападателят се завръща в игра, след като изтърпя наказанието си за зрелищното спречкване със Златан Ибрахимович от "Милан" на четвъртфинал.

Снимка: Reuters

Ще успее ли той да помогне на своя тим да играе за 14-и път на финал и да се доближи до 8-ия си трофей?

Или Роналдо и съотборниците му ще затвърдят хегемонията на "Ювентус" в турнира за Купата, а отборът ще отбележи финал номер 20 и евентуален трофей номер 14? Да не забравяме, че именно тази награда липсва във витрината на португалеца и той едва ли ще я зачеркне с лека ръка!

Време е за класическото дерби на Италия! Време е за "Ювентус" - "Интер"! Днес (9 февруари) пряко по RING от 21:45 ч.!

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com