на живо

Лъчезар Танев пред bTV: Трябва да се прави истински футбол, без манипулации и спекулации (ВИДЕО)

Най-популярният агент в България сравни нивото у нас с това в Румъния

Най-известният футболен агент в България - Лъчезар Танев, заяви пред bTV, че не подкрепя само един от кандидатите за председател на БФС, а футбола като цяло. Той добави, че според него днес не е денят за дискусии около устава. 

"Аз използвам случая, че доста хора, свързани с футбола са тука, за да си направим няколко срещи. Нямам представа какъв е уставът (на Конгреса). Ако има някакви проблеми по него - не е днес денят, в който да се уточняват. Тези неща трябва да са ясни предварително.", заяви Танев.

Запитан как ще коментира изказването на един от кандидатите за ръководния пост във Футболния съюз - Любослав Пенев, че Конгресът е "уговорен мач", Танев отговори: "За да каже, изразява свое мнение."

"Моята подкрепа е за футбола. Нещата трябва да се правят сериозно, да се мисли за този продукт. Живеем в друг свят в момента. Този продукт струва 7 милиона лева, което е 3,5 милиона евро. В Румъния са 33... Защо е ниска цената? Защото трябва да се прави истински футбол... Когато няма манипулации и спекулации, тогава цената и качеството на този продукт ще е много голяма. Тогава ще има и национален отбор."

Тагове:

@