на живо

Легенди на ЦСКА: Това е голяма радост за българския футбол (ВИДЕО)

Димитър Пенев, Петър Жеков и Джони Велинов след успеха срещу "Виктория" Пилзен

Легенди на ЦСКА: Това е голяма радост за българския футбол (ВИДЕО)

Легендите на ЦСКА Димитър Пенев, Петър Жеков и Джони Велинов застанаха пред медиите след успеха с 3:0 над "Виктория" Пилзен, класирал "армейците" за груповата фаза на Лигата на конференциите. Те определиха паметния обрат като голяма радост за родния футбол.

"В живота има също напрежение, една хубава победа на нашите футболисти. Това е голяма радост за българския футбол. За мен не беше изненада да победим. Честито на всички, които обичат ЦСКА. Желая успех за в бъдеще, да наблюдаваме все такива мачове. Имахме шанс и добри изпълнения от наша страна.", коментира Пенев.

"Ще играем още по-добре, бихме ги с 10 човека. Имаме един човек, а те са с 22 спонсори. Всички ги прегърнахме в съблекалнята, това е голям успех. Много съм доволен, желаем колкото се може по-големи успехи занапред.", заяви Жеков.

"Очаквах това нещо и бях сигурен в футболистите и треньорите. Голяма радост за цяла България. Нямам думи, вълнението е голямо! Всички футболисти заслужават поздравления. Христо Стоичков е долу и е щастлив. Като човек, обичащ футбола, не мога да обясня радостта. Дано всичко в групата да бъде нормално.", каза Джони Велинов.

Кои ще бъдат съперници на ЦСКА в групите на Лига на конференциите  - ще научите утре в ефира на bTV Action. Жребият започва в 14:30 ч. и ще се излъчва пряко.

По-рано, от 14:00 ч., ще се изтегли жребият за Лига Европа. От него пък ще разберем с кои отбори ще мери сили "Лудогорец". Мачове и на двата тима ще можете да гледате в каналите на bTV Media Group.