на живо

Меси изненада фотографа, запечатал най-емоционалния момент от успеха срещу ПСЖ

Сантиаго Гарсес: За първи път виждам Лео да празнува така

Twitter

8 март 2017 г. Една от най-впечатляващите футболни вечери, които стадион "Камп Ноу" някога е виждал. "Барселона" наваксва пасив от 0:4 в първия осминафинален мач срещу "Пари Сен Жермен" за Шампионската лига, за да се поздрави с победа от 6:1 в реванша в Испания.

Тази феноменален успех на каталунците е исторически, защото нито един друг отбор преди това не е продължавал в следващата фаза на елиминациите при толкова голямо изостване. Постижение, което ако си късметлия, ще ти се случи само веднъж в живота.

Забележителната нощ ще бъде паметна за всички, имали честта да я съпреживеят с любимия тим.

Фотографът Сантиаго Гарсес успя да запечата с обектива си една епична снимка на Лео Меси, вдигнат на ръце от най-пламенните фенове на "Барселона".

Четирикратният първенец в Шампионската лига с каталунците е преживял много вълнуващи футболни вечери, но споделя, че именно нощта на победата срещу ПСЖ е най-емоционалната за него до момента.

Аржентинецът бе изключително впечатлен от снимката на мексиканеца, която показва момента след отбелязването на победния гол в 95-ата минута, че увековечи изображението в рамка със свой автограф и я подари на Гарсес.

 

Posando para la foto, con la foto. @leomessi @fcbarcelona #lafotodemessi #lafotodesantigarces #messi

A post shared by Santiago Garcés (@snapkiller) on

Фотографът я определи като "снимката на живота си". Според него тя репрезентира несравнимата и нерушима връзка между феновете на "Барса" и Меси.

"Снимката показва еуфорията на феновете, а Меси е на седмото небе. От доста време работя за каталунския гранд, но за първи път го виждам да празнува така", споделя мексиканецът.

 

Leo firma una copia de su foto para mi. @leomessi @fcbarcelona

A post shared by Santiago Garcés (@snapkiller) on