на живо

Лестър срещу Пари Сен Жермен в завръщането на Варди

Турнирът "Интернешънъл чемпиънс къп" продължава с пълна сила в ефира на телевизия RING

Пари Сен Жермен и Лестър се изправят един срещу друг в пореден сблъсък от турнира "Интернешънъл чемпиънс къп".

Срещата е в САЩ, а зрителите в България ще могат да я наблюдават пряко от 07:00 ч. сутринта на 31 юли по телевизия RING. 

Клаудио Раниери ще може да разчита за първи път през подготовката на звездата си Джейми Варди, който се завръща след по-дългата почивка, дадена му след Евро 2016. Английският национал подписа нов 4-годишен договор с "лисиците" и е напълно фокусиран върху това, което му предстои с тях през сезона.

"Хубаво е да навлизам в предсезонната подготовка без да се спекулира с бъдещето ми.", каза Варди. "Аз съм футболист на Лестър и съм много доволен от този факт. Благодарен съм на мениджъра, управата на клуба, съотборниците ми и феновете, за вярата и подкрепата, която ми указват"

Противникът на Лестър в срещата - ПСЖ, надви в първия си мач от турнира европейския клубен шампион Реал (Мадрид) и определено отборът воден от Унай Емери влиза като фаворит в двубоя.

Снимка: Getty Images

"Много сме щастливи от резултатите, които постигаме, въпреки че те не са най-важното нещо в подготовката. Все пак победите дават самочувствие", сподели Емери. "Доволен съм, че играчите следват тактическите ми указания. Правят точно това, което изисквам в тренировките. Тези, които досега играха в срещите се справят много добре.", завърши спечелилия в три поредни сезона Лига Европа със Севиля Емери.

Единственият проблем за парижани ще бъде отсъствието на капитана Тиаго Силва, който получи контузия по време на срещата между неговия клуб и "белия балет".