на живо

Левандовски ще брани земната чест в анимационния космос (ВИДЕО)

"Космически шут" ще зарадва полските деца през есента

Левандовски ще брани земната чест в анимационния космос (ВИДЕО)

В Полша положението на футболния фронт е ясно - всички обичат Роберт Левандовски! От къде сме толкова сигурни? Та той си има анимационен филм!

Футболистът на "Байерн" Мюнхен е главен герой в новото серийно филмче, което носите името "Космически шут". То ще се излъчва по полска телевизия от есента на 2020 г., а първият сезон се състои от 26 епизода.

Във филмчето Левандовски ще показва футболни умения не само на земята, но и в космоса. Най-важното в тази лига няма да бъде победата, а самото участие в мача и забавлението, което носи футболът. Нападателят ще бъде капитан на отбора от планетата Земя. 

Левандовски вече изгледа първия епизод от анимацията заедно с дъщеря си Клара, която скоро ще стане на 3 години.

"Когато ми предложиха да направят анимационен филм, който да включва случки от живота ми, казах, че за мен ще бъде удоволствие и чест. Дори не съм мечтал да бъда герой в такова филмче", обясни развълнуваният футболист.

"Не очаквах, че подобно нещо може да ми се случи. Но стана. И съм доволен, че това не е просто обикновена анимация, а разказва за моите преживявания и хората, с които съм се срещал и са ме направили такъв, какъвто съм днес. За мен е голяма чест и се надявам да ви хареса", добави той.

Режисьорът Бартош Кеджерски също се вълнува от новия проект.

"Още от началото знаех, че ще използваме Роберт за главен герой. След това решихме да го направим капитан на отбора от Земята, защото просто е най-добрият", сподели той.

"Роберт съчетава всички качества, които искахме да покажем - старание, уважение към важните ценности, страхотно поведение към колегите и приятелите на и извън терена. Няма нужда да говоря за неговите футболни качества. За тях говорят всички. Той е страхотен човек. Исках да дам на децата пример, който може да следват на терена и извън него", добави продуцентът на продукцията Павел Певни.