на живо

"Левски" благодари на феновете: Ние сме силни, когато сме единни!

Клубът се обърна към привържениците

Lap.bg

Ръководството на "Левски" благодари на феновете за подкрепата при домакинството на ЦСКА 1948. "Сините" привърженици създадоха страхотна атмосфера по трибуните за завръщането на Станимир Стоилов на "Герена".

Въпреки това обаче "Левски" не успя да победи.

"Левски" е силен, когато е единен. Това е не просто лозунг, това е изпитана във времето константа, която е съхранила "синия" клуб. Не успехите, титлите или конкретни единици, а голямата левскарска общност. Тази, която премина през изпитанията на времето и днес продължава да пише история. Продължава завета на създателите и устоява на всяко изпитание.

Снимка: Lap.bg

Този левскарски дух пренесе "Левски" през годините и ще го отнесе във вечността. Това чувство за дълг, чест и пренадлежност към нещо по-голямо от просто футболен клуб. Левскарите за пореден път доказаха каква сила се крие в тяхното единство и непоколебимост. И нито класиране, нито резултат могат да ги разколебаят.

Нашият клуб все още преминава през един от най-трудните периоди в историята си и въпреки това е по-жив от всякога, благодарение на своите привърженици. Вчера те отново бяха рамо до рамо до играчите в синьо, подкрепяха ги от първата до последната секунда и останаха без глас в името на голямата си любов. "Левски" не спечели на терена, но всички в "синьо" си тръгнаха от "Герена" с чувство на удовлетворение. С ясното усещане, че отбор и публика бият в един ритъм, за да възродят синьото ДНК на победители.

Благодарим на всички "сини" сърца по трибуните!

Единни в делата, с "Левски" в сърцата!", написаха от клуба.

В момента "Левски" е на десето място в класирането с осем точки.