на живо

"Левски": От нас зависи! (ВИДЕО)

Клубът поздрави "сините" фенове с емоционален клип

"Левски" поздрави привържениците си с емоционално видео, което се появи на клубния сайт, както и в социалните мрежи, точно в 19:14 ч. Именно на този ден през 1914 г. е основан столичният гранд.

Днес "Левски" отпразнува своя 106-и рожден ден с шествие в София, а феновете и ръководството поставиха цветя на паметника на Васил Левски и в местността Могилката, където е създаден клубът.

Посланието на "Левски":

Не сме видели началото... Просто, защото не сме били родени!

Няма да видим и края... Просто, защото никога няма да се предадем!

Този видеоклип е нашата малка, но искрена благодарност към всички „сини“ сърца, които не спират ден след ден да разпалват огъня на левскарщината!

Проектът е по идея на Ивайло Цветков-Нойзи и е заснет от известния кинорежисьор Лъчезар Аврамов, с помощта на Димитър Стоянович. И тримата са потомствени левскари и създадоха видеото безвъзмездно. Също както оперният певец Александър Крунев и малкият Никола Коцев, който тренира в школата на клуба.

Благодарим ви, ЛЕВСКАРИ!

Честит празник!

Привържениците на "Левски" поднесоха страхотен подарък на клуба по случай 106-ата му годишнина. "Сините" фенове закупиха точно 22 485 виртуални билета за рождения ден на столичния тим.

Така в касата на закъсалия финансово "Левски" влизат 295 122 лв., които ще помогнат за спасението на клуба. Запалянковците вече веднъж изкупиха "Герена" за виртуалния празник, а от петък тече и втората разпродажба на местата на "синия" дом.

Дарения продължават да постъпват и в платформата HelpKarma, където до 19:15 ч. днес имаше близо 81 хил. евро.

Тагове: