на живо

"Левски" подписа със защитник от Мароко

Файсал Рерас идва на "Герена" като свободен агент

"Левски" подписа договор с левия бек Файсал Рерас за година и половина, като играчът идва на "Герена" като свободен агент. Рерас е четвъртото зимно попълнение на "Левски". 26-кратните шампиони привлякоха още вратаря Звонимир Микулич и бранителите Ребин Сулака и Начо Монсалве. 

Роденият в Белгия мароканец е играл и като десен и централен защитник. Той е носил екипите на шотландските "Хартс" и "Хибърниън", белгийските "Визе" и "Мехелен", френския "Безие" и азербайджанския "Карабах", за който игра и Симеон Славчев.

Причината за закъснялата селекция е финансовото положение в клуба. По-рано днес мажоритарният собственик на "Левски" - Наско Сираков, разкри пред колегите от dsport, че задълженията към бившия треньор - Петър Хубчев, и неговия щаб, възлизат на един милион лева.

Сираков съобщи и за писмо до премиера Бойко Борисов, в което клубът моли за финансова помощ за изграждането на козирка на Сектор "А" на ст. "Георги Аспарухов".

"Сините" се намират на девето място в Първа лига, а според треньора Славиша Стоянович фокусът трябва да бъде върху Купата на България.