на живо

Официално: Славиша Стоянович отново поема "Левски"

Представянето е във вторник

Lap.bg

Славиша Стоянович е новият треньор на "Левски", става ясно от съобщение на сайта на "сините". Първият отбор не тренира заради бума на заразени с COVID-19 играчи, но представянето на словенеца със сръбски паспорт ще бъде утре (вторник) от 10:30 ч.

Столичният тим остана без наставник, след като Георги Тодоров подаде оставка, а временно отборът бе воден от Живко Миланов. 

Снимка: Lap.bg

За Стоянович това ще бъде втори период на стадион "Георги Аспарухов". През 2018 г. с "Левски" той постигна 12 победи, 2 равенства и 5 загуби. След това работи като национален селекционер на Латвия. На 20 януари 2020 г. от федерацията на страната обявиха раздялата.

Славиша Стоянович ще трябва да се справя с тежка ситуация. В момента "сините" са на 12-о място в класирането след само 3 победи в 11 мача (б. ред. - срещата им срещу "Локомотив" Пловдив през уикенда бе отложена заради 11 заразени с коронавирус в първия тим на "Левски") .

Снимка: Lap.bg

Финансовите проблеми на "Герена" продължават и клубът се издържа от дарения. Ситуацията в столичния гранд е такава от началото на годината, когато бяха приети промените в Закона за хазарта, които засегнаха основния спонсор на тима - компания за лотарийни игри, собственост на бизнесмена с няколко обвинения от българската прокуратура Васил Божков.

Тагове: