на живо

"Левски" премахва таксите в школата (ВИДЕО)

"Сините" въвеждат подобрения и модернизират базата си

Големи личности, добри футболисти, силен отбор. Това мото обобщава целите пред новото ръководство на школата на "Левски".

Първата и най-важна за тях - възпитаване на добри хора. "От изключително значение за нас е дисциплината, редът, доброто поведение, доброто възпитание и отношение към околните", заяви директорът на школата на "сините" Йончо Арсов.

Втората - създаване на качествени играчи. "Оценката за една футболна школа е не колко първи места сме спечелили, а колко професионални футболисти сме създали", продължава Арсов.

Третата - шампионски отбори. "Единствената цел е първото място. Доброто класиране е важно, защото ние искаме да изграждаме манталитет на победители и искаме да изграждаме силни характери в нашите футболисти", казва ръководителят на "синята" академия.

А добрата новина за родителите е премахването на таксите на всички възрасти между 13 и 19 години. "Левски" като клуб има и социална насоченост и ръководителите в клуба много добре разбират това", споделя доц. Емил Атанасов - методист в школата на столичния гранд.

Иначе чисто игрово - всички възрастови групи на "Левски" оттук нататък ще играят в една система: 4-4-3.

Тагове: