на живо

"Левски" преподписа с трима, но остана без изпълнителен директор (ВИДЕО)

Павел Колев напуска, изрази оптимизъм за бъдещето на клуба

"Левски" преподписа с трима, но остана без изпълнителен директор (ВИДЕО)

Добри новини за феновете на "Левски"! "Сините" преподписаха с трима играчи - атакуващия халф Андриан Краев и полузащитниците Борислав и Радослав Цоневи. Същевременно, в последния си ден като изпълнителен директор, Павел Колев гарантира, че "Левски" ще започне новия сезон без проблеми и изрази оптимизъм за бъдещето на клуба.

"Левски" изказва своето признание и благодарност към Анди, че остана верен на любимия си клуб в един от най-тежките му периоди и му пожелава много бъдещи щастливи мигове със синята фланелка", написаха от клуба при обявяването, че Андриан Краев, който е юноша на столичани, продължава договора си с година.

Малко след него едногодишни контракти подписаха и близнаците Борислав и Радослав Цоневи. Техните договори също са за една година.

"Двамата са сред основните играчи на тима, като до този момент Боби има общо 52 мача и 11 гола, а Ради 63 мача и 5 гола за първия тим.", пишат "сините".

Междувременно, след над двугодишния си период на поста директор, напускащият Павел Колев постави ниска оценка на оперативното ръководство.

"Тези 2,5 години си ги броя за 20 трудов стаж. Доста турбулентни времена настъпиха. Силно се съмнявам експертите да са били готови за това, което се случи - пандемията, смяната на собствеността. Това са неща, които трябваше в движение да решаваме. Истинско чудо е, че "Левски" го има. Знаем на кого се дължи. Това е клуб, който има уникална идентичност. Няма аналог в България. Най-лошото е зад гърба ни. Може да се гледа с оптимизъм. След период на стабилизация "Левски" ще се върне там, където му е мястото - на върха."

Снимка: Lap.bg

"Разговори със спонсори има. Някои са доста конкретни. Основно търсехме стратегически инвеститор за клуба, както и рекламни партньорства. Това са различни неща. Спрямо рекламните партньорства оценката за свършеното е най-много добър 3.50. Беше извършен огромен обем от работа. Трябва да благодаря на всички, с които работих през това време."

"Моето 6-месечно предизвестие изтече. Очаква се аз да бъде отписан утре от Търговския регистър. В понеделник ще знаете името на временно изпълняващия длъжността. Той ще един от членовете на УС. Това е решение до 31 август, когато ще се очаква да има промени в състава.", каза още Колев.

Той разкри, че голяма част от настоящите футболисти на "Левски" вече са получили своите забавени възнаграждения.

Снимка: Lap.bg