на живо

"Левски" привлече и Деян Лозев (ВИДЕО)

"Сините" с второ българско попълнение

levski.bg

Ден след привличането на Симеон Славчев, "Левски" се подсили с още един национал. 26-годишният Деян Лозев подписа тригодишен договор с клуба. Десният защитник идва от "Арда", чийто екип носеше през последните 18 месеца.

Футболистът, който може да играе и като крило, започна кариерата си в "Любимец“, след което премина през "Хасково", "Дунав", "Поморие" и "Арда", откъдето идва в "Левски".

Лозев бе повикан за пръв път в националния отбор на 8 октомври 2019 г.

Снимка: levski.bg

"Чувствам се доста развълнуван, тъй като това е голяма крачка в моята кариера. Радвам се много, че ще имам възможността да защитавам цветовете на най-големия отбор в България. Не съм мислил и за секунда, когато разбрах, че "Левски" ме иска, исках да дойда тук. Единственото нещо, което трябваше да се оправи, тъй като бях с договор, беше двата клуба да се разберат. Радвам се, че се разбраха и днес вече съм тук"

"Впечатленията ми от "Левски" през есенния полусезон са добри. Не съм работил с г-н Хубчев, но той е доказан специалист в България. Надявам се да съм здрав и да успея да заслужа доверието на г-н Хубчев, това е най-основната ми цел", коментира Лозев пред клубната телевизия.

Тагове: