на живо

"Левски" пусна в продажба билети за мача с "Лудогорец" без публика

Пропуските са колекционерски и няма да осигуряват достъп до трибуните

Ръководството на "Левски" пусна в продажба билети за мача срещу "Лудогорец", който ще се играе... без публика. От клуба удовлетвориха желанието на привържениците, които поискаха да могат да закупят пропуски, въпреки че от Българския футболен съюз заявиха, че до второ нареждане всички срещи в Първа и Втора футболна лига ще се играят пред празни трибуни като предпазна мярка срещу разпространението на коронавирус у нас.

Колекционерските билети могат да се закупят в магазина на "сините" на стадион "Георги Аспарухов", както и онлайн. Те няма да осигурят достъп до трибуните на притежателите им, но средствата ще влязат в касата на клуба.

"Сините" привърженици помагат финансово на клуба със закупуване на билети и абонаментни карти, както и с дарения, след като бяха приети промени в Закона за хазарта. Те се отразиха на основния спонсор на тима - фирма за лотарийни игри, собственост на бизнесмена Васил Божков.

"Въпреки поредното препятствие обаче, публиката на "Левски" за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона", пишат в официалния си сайт от клуба.

Всички мачове в Първа и Втора футболна лига у нас ще се играят без публика до второ нареждане.

Тагове:

билети левски