на живо

"Левски" с уточнение за забавянето при погасяването на вноската към НАП за април

От "синия" клуб обявиха причината

"Левски" използва социалните мрежи, за да внесе уточнение относно вноската към Националната агенция по приходите (НАП) за месец април.

От "синия" клуб обявиха, че причината за забавянето на окончателното ѝ погасяване е приоритетно плащане по загубеното дело за Мехди Бурабия с "Черно море", което е можело да доведе до допълнителни запори.

Съобщението на "Левски":

В общественото пространство се появи информация, че отчетът за месец април е грешен и че априлската вноска към НАП е погасена частично заради авансово плащане към НАП, направено още през месец март.

Най-отговорно заявяваме, че това твърдение не отговаря на истината. Априлската вноска към НАП е изплатена на две вноски - първа вноска с прихващане от 83,410.33 лв. и окончателна вноска от 59,589.67 лв., направена на 04.05.2020.

Причината за ЗАБАВЯНЕТО НА ОКОНЧАТЕЛНОТО погасяване е приоритетно плащане по загубеното дело за Мехди Бурабия към футболен клуб “Черно море”, което можеше да доведе до допълнителни запори за любимия ни клуб. Платежното на априлската вноска, както и всички други документи по дарителската кампания, може да бъде намерено на https://www.levski.com/документи/. Призоваваме синята общност да приема скептично всякаква финансова информация, която не е публикувана официално от клуба.

Тагове: