на живо

"Левски" се справи с лекота с третодивизионен тим в последната си контрола (ВИДЕО)

"Сините" представиха новите си попълнения

Lap.bg

"Левски" спечели убедително с 5:1 последната си контрола срещу "Сливнишки герой", на която бе представен и отборът за пролетния дял на първенството.

Възпитаниците на Делио Роси имаха пълен контрол над случващото се на терена, като в стартовия състав личаха имената на новите попълнения Станислав Костов и Филипе Нашименто.

Снимка: Lap.bg

В 22-ата минута резултатът бе открит. Роман Прохазка намери отлично отляво Жерсон Кабрал, който с плътен изстрел вкара топката в десния ъгъл. Атаките на "сините" продължиха и в 45-ата минута Чавдар Костов покачи на 2:0.

Във второто полувреме в игра за "Левски" влезе Обертан, както и новите попълнения Аймен Белаид и Паулиньо.

Преднината на "сините" се увеличи в 51-вата минута, когато Кабрал изведе Габриел Обертан, който с лекота направи 3:0. След корнер Белаид реализира четвъртото попадение в срещата.

Снимка: Lap.bg

Две минути по-късно авансът на третия в Първа лига стана 5 гола. Васил Панайотов качи топката на главата на Серджиу Буш, като първоначално румънецът не успя да вкара, но при добавката направи 5:0.

"Сливнишки герой" все пак съумя да отбележи. Николай Маринов с воле от въздуха вкара почетно попадение.

Това бе последна контрола за "сините", които направиха и 6 проверки на малтийска земя. Там "Левски" записа 4 победи, 1 равенство и 1 загуба.

Първенството се подновява следващата седмица, като "Левски" е домакини на "Ботев" Пловдив на 18-ти февруари.