на живо

"Левски" няма да се пази, а ще гони докрай чудото срещу АЕК Ларнака

"Сините" загубиха първия мач в Кипър с 0:3

Lap.bg

Отборът на "Левски" приема АЕК Ларнака тази вечер на "Герена" в реванш от втория квалификационен кръг в Лига Европа. Преди седмица "сините" допуснаха тежка загуба с 3:0 в Кипър, а днес ще имат почти невъзможната задача да преодолят огромния пасив. Ако успее, "Левски" ще се превърне в първия български клуб, елиминирал съперник след толкова тежко поражение в първия двубой. 

Петър Хубчев обеща момчетата му да се борят докрай и да атакуват от първата минута.

"Мачът ще бъде по-различен за мен. Прочетох някои от изказванията на футболистите преди него. Победа с разлика ще ни трябва, така че реакцията ни ще бъде по-различна. Ще трябва да играем с по-голям риск. Дали ще издържим, ще видим. Разбирайте атакуващо от първата минута. Възможно е да играем с двама нападатели. Имаме опции и с Найджъл Робърта, който е готов, но ще видим след тренировката", каза Хубчев на пресконференцията преди мача. 

Треньорът няма да може да разчита на капитана Живко Миланов, който бе изгонен в първия двубой. Най-добрият футболист на "сините" от началото на сезона - Давиде Мариани, също вече не е част от тима, тъй като вчера премина в "Шабаб Ал Ахли" за сумата от близо милион и половина евро.

"Левски" ще бъде и без феновете си, тъй като изтърпява наказание от два мача в Европа без публика. На трибуните ще бъдат допускани само деца.