на живо

Левски ще превзема морската столица с осем юноши (ВИДЕО)

Треньорът Стойчо Стоев ще разчита на едва 16 футболисти за гостуването на Черно море

БГНЕС

Проблемите в Левски продължават. Освен с липсата на резултати, треньорското ръководство трябва да се справя и с липсата на достатъчно футболисти, с които да бъде запълнена групата за мачовете от "А" Група. В предстоящото гостуване на Черно море от четвъртия кръг на шампионата на скамейката на "сините" ще има едва петима резервни футболисти. Общо групата, която избра треньора Стойчо Стоев, се състои от 16 играчи, но по-впечатляващо е, че осем от тях са юноши.

„Утре съм с 8 юноши, не се оправдавам. Това е бъдещето, ние трябва да ги подкрепяме тези момчета. От тези 8 двама да станат основни футболисти на Левски, това ще е успех. Независимо от ситуацията. Това са юноши на Левски, рожби на този клуб. Те имат моята подкрепа и от публиката, което е похвално“, коментира Стоев.

Снимка: БГНЕС

Въпреки че страда от контузия, халфът Георги Костадинов отново ще бъде принуден да започне двубоя на стадион "Тича" от първата минута, като за целта за пореден път ще му бъдат поставени болкоуспокоителни инжекции. Стоев призна, че състоянието на Мигел Бедоя все още не е достатъчно добро, за да бъде използван на 100%.

Нападателите Атанас Курдов и Умар Диаби отново не могат да вземат участие в срещата. Те все още не са картотекирани в БФС, поради забавяне на жълтите им карти от бивши клубове.

Снимка: БГНЕС

"Аз съм търпелив човек, още в началото знаех, че ситуацията ще е много тежка. Редуциране на бюджета, на футболисти, прави се нов отбор, ясно е, че ще се вкарат и много юноши. Една ситуация, която за всеки треньор е ясно, че ще бъде много тежка. Носиш си кръста, да видим колко съм прав.“, добави наставникът на "сините".

Вижте цялото изказване на Стойчо Стоев във видеото.