на живо

"Левски": Стоянович продължава да бъде треньор на тима

"Специалистът и неговият щаб изпълняват отговорно своята всекидневна работа", заявиха от ръководството

Lap.bg

Славиша Стоянович ще продължи да бъде треньор на "Левски". Това заявиха от ръководството на футболния тим, след като в медиите се появиха информации, че специалистът се е сбогувал с играчите и им е пожелал успех в предстоящите мачове. 

В кратко съобщение на сайта на "Левски" се казва, че Стоянович ще продължи да изпълнява своите функции, а ръководството го подкрепя в трудния момент.

Вчера (17 март) "сините" бяха отстранени от турнира за Купата на България, след като загубиха от "Славия" на четвъртфинал. Предвид 9-ото място на тима в класирането на Първа лига, това по всяка вероятност означава, че отборът ще остане без трофей за 12-та поредна година.

Снимка: Lap.bg

"Левскари,

Обръщаме се към Вас във връзка с появилите се информации в медийното пространство, засягащи „ПФК Левски“ и неговия старши-треньор Славиша Стоянович. Искаме да Ви уверим, че ръководството на клуба категорично застава зад Стоянович, който продължава да е треньор на първия отбор.

Въпреки трудните времена за нашия клуб специалистът и неговият щаб изпълняват отговорно своята всекидневна работа, ползвайки се с пълното доверие и подкрепа от страна на клуба", пишат "сините".

Снимка: Lap.bg

Славиша Стоянович се завърна начело на "Левски" в началото на ноември 2020 г. През 2018 г. с тима той постигна 12 победи, 2 равенства и 5 загуби. След това работи като национален селекционер на Латвия.

През втория си период начело на "сините" специалистът записа 4 победи, 4 равенства и 4 загуби до момента.