на живо

"Левски" започна годината със стотици фенове, но без новите и Георги Миланов

На 5 януари "сините" заминават за лагер в Турция

Стотици фенове се събраха около едно от помощните игрища на стадион "Георги Аспарухов", за да проследят първата тренировка на футболния "Левски" за 2022 г. 

"Сините" бяха изведени за първо занимание от треньора Станимир Стоилов. Новите попълнения на тима - Велтон, Цунами и Ноа Сонко Сундберг, не присъстваха. Георги Миланов също пропусна тренировката. 

Снимка: Lap.bg

Българският полузащитник продължава да се възстановява от контузия. Цунами и Велтон пристигнаха у нас преди няколко часа, а Сундберг получи повиквателна за националния тим на Гамбия, който ще играе в Купата на африканските нации.

Снимка: Lap.bg

На 5 януари футболистите на "Левски" ще заминат за Белек, Турция. Там ще проведат своя подготвителен лагер до 7 февруари. Отборът трябва да изиграе 6 контролни срещи, като до момента са обявени тези с "Гурник" Забже, "Бохемианс" Прага, "Марибор" и "Верес" Ровно.

Снимка: Lap.bg

След зимния полусезон "сините" са на шесто място в класирането на Първа лига със 7 победи, 5 равенства и 7 загуби. В началото на март тимът трябва да се изправи срещу "Септември" в мач от четвъртфиналите в турнира за Купата на България.

Снимка: Lap.bg

Тагове:

Левски