на живо

"Левски" започна подготовка без треньора си и с петима вратари

Славиша Стоянович ще се присъедини към тима по време на лагера в Хърватия

Футболният "Левски" започна подготовка за мачовете през 2021 г. без треньора си Славиша Стоянович. Специалистът има лек здравословен проблем, уточни неговият помощник Живко Миланов, който води заниманието. 

Стоянович, който се завърна в тима през ноември 2020 г., ще се присъедини към тима по време на лагера в хърватския курорт Умаг, който трябва да започне на 12 януари. "Сините" правят планове да изиграят 5 контролни срещи там, като за момента са ясни три от тимовете, с които ще мерят сили - словенските "Домжале", "Олимпия" Любляна и "Копер".

Снимка: Lap.bg

Заради противоепидемичните мерки, на стадион "Георги Аспарухов" за първата тренировка през новата година не присъстваха фенове, каквато е традицията.

В групата на "сините" за заниманието имаше 25 футболисти и петима вратари - Николай Михайлов, Николай Кръстев, върналият се от наем в "Нефтохимик" Петър Иванов, както и юношите Иван Андонов и Пламен Андреев.

Снимка: Lap.bg

Найджъл Робърта тренира индивидуално във фитнеса. Близнаците Борислав и Радослав Цоневи също се подготвяха отделно от своите съотборници. Те лекуват тежки травми, получени в началото на сезона.

Снимка: Lap.bg

Андриан Краев се включи в заниманието, въпреки че също е с травма. 

В началото на тренировката на стадион "Георги Аспарухов" беше забелязан и собственикът на мажоритарния пакет акции Наско Сираков.

Снимка: Lap.bg

"Сините" са на 9-о място в класирането на Първа лига, като имат 4 победи в 16 мача.

Снимка: Lap.bg