на живо

Късен гол запази преднината на Челси пред Сити

Резултати от 25-ия кръг във Висшата лига

Getty Images

С гол в самия край на редовното време Челси победи с 1:0 Евертън в мач от 25-ия кръг на Висшата лига. Единственото попадение в срещата реализира Уилиян.

Новото попълнение на Челси Хуан Куадрадо дебютира като играч на лондончани. Жозе Муриньо заложи на бившия играч на Фиорентина като титуляр. Заради наказанието на Диего Коста мениджърът заложи в предни позиции на Уилиян, Еден Азар и Лоик Реми.

В заключителните минути на мача Бранислав Иванович се опита да ухапе Джеймс Маккарти.

Манчестър Сити победи като гост Стоук Сити с 4:1. Това бе първи успех за „гражданите“ след четири двубоя без победа в първенството.

През първото полувреме Серхио Агуеро откри резултата в 33-та минута. Малко по-късно домакините изравниха с гол на Питър Крауч. През втората част головете за шампионите отбелязаха Милнър, Агуеро от дузпа и Самир Насри.

Манчестър Юнайтед победи като домакин Бърнли с 3:1. В герой за "червените дяволи" се превърна Крис Смолинг. Защитникът замени в 5-та минута Фил Джоунс и отбеляза два гола за своя отбор. Третето попадение бе дело на Робин ван Перси, а за гостите точен бе Дани Ингс.

Ето и останалите резултати от кръга:

Саутхамптън 0:0 Уест Хям

Кристъл Палас 1:1 Нюкасъл

Уест Бромич 2:0 Суонзи