на живо

Линдзи Вон: Истинската красота идва от характера

Четирикратната носителка на Световната купа в ските публикува снимка без грим

Линдзи Вон прекрати кариерата си през 2019 г., след като 4 пъти триумфира със Световната купа в ските, през 2009 г. стана световна шампионка, а през 2010 г. грабна олимпийската титла в спускането.

Това обаче не означава, че животът ѝ не продължава да вълнува. И че феновете вече са я забравили!

Линдзи е една от най-влиятелните жени в спорта и като такава не се притеснява категорично да изказва мнение. Тя използва профила си в социалните мрежи, за да говори за... красота. И за това колко е важно тя да извира отвътре! А не да идва само с професионалния грим.

"Същият човек, същият ден... Само гримът прави разликата. Харесва ми да съм бляскава за фотосесии и събития, но под грима съм човек с чувства, който преминава през трудности. В света на Инстаграм филтрите и хитринките за гримиране, винаги си припомням, че истинската красота идва от характера, с който изпъкваш сред другите. Всичко друго се отмива", написа Линдзи.

И за да демонстрира тази своя идея, тя публикува две свои снимки - от събитие, за което е гримирана, и от своя дом - сияеща с натурална красота.  

Неведнъж госпожица Вон е говорила за обидите, които получава за външния си вид, въпреки че е смятана за една от най-сексапилните спортистки. Преди няколко месеца тя сподели, че е била критикувана заради снимки по бански от ваканцията си. 

Снимка: Getty Images

"Аз съм нормален човек и понякога се прегърбвам, стомахът ми се нагъва, целулитът ми се появява на дупето или не изпълвам добре горната част на банския си... Но винаги помня как същото това тяло ми помогна да постигам удивителни неща в живота си и се гордея с това колко съм силна. Аз не нося най-малкия размер дрехи и нямам проблем с това", беше категорична Линдзи тогава.