на живо

Линдзи Вон изля душата си заради обидни коментари

Целулитът на легендарната скиорка не се хареса на феновете

Легендарната скиорка Линдзи Вон написа емоционална публикация в социалните мрежи, след като получи куп обидни коментари относно тялото си.

Четирикратната носителка на Световната купа качи свои необработени снимки от Бахамите и целулитът ѝ не се хареса на потребителите. "Аз съм на 62, родила съм две деца и изглеждам по-добре", "Скрий дебелия си задник","Тя се мисли за много по-готина, отколкото е всъщност" са само част от злобните коментари по нейн адрес.

Това накара Вон да излее душата си. Тя призова хората да бъдат естествени и да не изневеряват на себе си заради мнението на другите.

"Напоследък пуснах доста снимки с бански костюми и това се оказа по-страшно, отколкото изглежда. Макар че съм спортистка, се появяват безмилостни коментари по повод на тялото ми и признавам, че понякога боли.", започна Вон.

"Аз съм нормален човек и понякога се прегърбвам, стомахът ми се нагъва, целулитът ми се появява на дупето или не изпълвам добре горната част на банския си... Но винаги помня как същото това тяло ми помогна да постигам удивителни неща в живота си и се гордея с това колко съм силна. Аз не нося най-малкия размер дрехи и нямам проблем с това"

"Едно нещо, което мога да обещая на всички вас, е, че никога не правя фотошоп на моите снимки. И съм горда, че никога не съм се подлагала на пластични операции от какъвто и да е вид. Без ботокс, без филъри, без малки операции. Буквално нищо. Аз съм 100% естествена и 100% Линдзи. Така че на всички, които се чувстват самоуверени или неуверени по отношение на външния си вид, пожелавам – останете силни, бъдете здрави и обичайте себе си, без значение какво казват хейтърите", написа още американката, която има около 1 млн. последователи в "Туитър" и над 2 млн. в "Инстаграм".

На Бахамите Вон е в компанията на своя годеник - хокеистa Пи Кей Събан, с когото отпразнува 36-ия си рожден ден.

 
 
 
View this post on Instagram

You make my life better. I love you @subbanator

A post shared by (@lindseyvonn) on