на живо

Лионел и Антонела вече официално са семейство Меси (СНИМКИ И ВИДЕО)

Двамата се врекоха във вечна вярност пред куп футболни знаменитости

Звездата на "Барселона" Лионел Меси и неговата дългогодишна приятелка Антонела вече официално са семейство. Двамата се врекоха във вечна вярност пред куп роднини и приятели в родния им град Росарио в Аржентина.

Красивата булка блестеше в рокля на дизайнерката Роса Клара. За охраната на събитието се грижеха около 250 полицаи, които успяха да спрат папараците, но не и присъстващите гости, които наводниха социалните мрежи със снимки от церемонията.

Снимка: Reuters

Около 250 бяха поканените приятели на семейството, които станаха свидетели на един от най-важните дни в живота им. След тях бяха голяма част от бившите и настоящи съотборници на Меси в "Барселона" и националния отбор на Аржентина - Неймар, Луис Суарес, Жерар Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Серхио Агуеро, Есекиел Лавеци, Гонсало Игуаин, Самуел Ето'о, Сеск Фабрегас. 

Снимка: Reuters

Въпреки слуховете за обтегнати отношения между булката и съпругата на Пике - Шакира, певицата беше сред специалните гости на тържеството и дори поздрави младоженците с песен.

Меси и Антонела се познават от деца, а романтичната им връзка датира от 7 години. Двамата вече са горди родители и на двама сина - Тиаго и Матео, които съпровождаха своите родители до олтара в Аржентина.