на живо

Любо Пенев: Във всеки мач искам да изглеждаме по този начин

Треньорът на ЦСКА засипа с похвали футболистите си след победата с 4:1 над "Лудогорец"

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев логично бе доволен след победата с 4:1 над "Лудогорец" и засипа с похвали футболистите си за днешното им представяне.

"Обичам и се радвам, когато отборът играе добре. На всичко отгоре радва и привържениците. В конкретния случай днес успяхме да оползотворим много от головите ситуации. Поздравявам момчетата. Добре, много добре. Всеотдайни, разумни. Така искам да минават мачовете, в които участваме. Доволен съм. Тренираме статични положения, но не е много хубаво да разказват какво тренираме.", каза Пенев по повод интервю на свой играч относно тренировките на тима.

Снимка: Lap.bg

"Поздравявам тези, които играха, и тези, които не играха. Във всеки мач искаме да изглеждаме по този начин. Похвално. За пример. Много добре. Аз съм колективен състезател. След всеки един мач статистиката се променя. Ако е полезна - ОК, ако ли не - продължаваме напред. Точно по този начин искам да изглежда отбора. Подхождаме без никакви притеснения - със самочувствие, желание. Към момента се получава", добави треньорът. 

Снимка: Lap.bg

С този успех "армейците" събраха 59 точки на втората позиция и са на три пред "Локомотив" Пловдив, който обаче е с мач по-малко.

Пред уикенда двата тима излизат в директен сблъсък за сребърните медали в Първа лига.