на живо

Любо Пенев: Допуснахме много сериозни грешки, ще се поучим (ВИДЕО)

"Не успяхме да влезем в битката и да я водим в продължение на 90 минути", каза треньорът на ЦСКА

Любо Пенев: Допуснахме много сериозни грешки, ще се поучим (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев призна, че отборът му е допуснал много сериозни грешки при тежката загуба с 0:4 от "Лудогорец" за Суперкупата на България, но "армейците" ще се поучат от тях.

За него е важно да не се правят драми и "червените" да насочат вниманието си към двубоя с латвийския "Лиепая" идния четвъртък от квалификациите в новия турнир на УЕФА - Лигата на конференциите.

Снимка: Lap.bg

"Разговарях и с футболистите веднага след мача. Казах им - "Без драми!". Това е спорт, това едно състезание, една надпревара. В този единичен мач единият от двата отбора печели, другият губи. Допуснахме много сериозни грешки, от които ще се поучим. Това е най-важното, което мога да кажа веднага след мача. Момчетата са наясно, разбират. Сигурен съм, че разбраха за какво става въпрос с 4-5 изречения.", започна пресконференцията си след мача Пенев.

"Влизаме в Европа следващия четвъртък, после започва първенството. Дали са корнери, дали са други ситуации - не е необходимо да навлизам в тези подробности, защото има и други неща, които мога да кажа. Аз отчитам сериозните грешки и върху това ще се работи, ще бъде изчистено задължително.", отговори Ел Голеадор на въпрос на bTV за проблемите на ЦСКА при ъгловите удари.

Снимка: Lap.bg

"Не успяхме да влезем в битката и да я водим в продължение на 90 минути. Започнахме добре мача 10-15 минути с една-две много добри ситуации, но трябва да поддържаме това ниво, това настроение, това желание - тази битка, която продължава от първата секунда, докато свирне съдията. Ние днес не успяхме да го направим, а това е основното!", каза наставникът на "армейците".