на живо

Любо Пенев готви неочаквани изненади в състава за "Берое" (ВИДЕО)

В сряда "армейците" ще сложат край на сезона

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че ще изненада "Берое" с неочаквани промени в стартовия състав. В сряда от 20 ч. "армейците" са домакини на старозагорци в последния си мач от сезона в Първа лига. 

"Ще изненадаме "Берое" с много промени в нашия състав или поне няколко, които според мен те не очакват, но ние си гледаме нашия отбор. Мачът не е протоколен в никакъв случай. Ще има промени. Някои футболисти, които са играли по-малко, ще вземат участие. Никакво подценяване. Всеки мач трябва да се изиграе както трябва, на максимални обороти.", каза наставникът на пресконференцията преди двубоя.

"От един мач не можеш да дадеш отговор кой ще остане. Аз ги наблюдавам вече от два месеца. Мога само да ги похваля и поздравя. Доволен съм от това, което се случи за толкова малко време. Когато поех отбора, поставих три цели - шампион, купа, Европа. От тези три цели, постигнахме две. Трябва да продължим точно по този път. Това е линията", каза Пенев.

"Миналият сезон времето за подготовка беше още по-малко. Върху трансферите се работи в момента, не е времето да ги коментирам. В момента ни интересува мачът с "Берое".

"Мотивацията в отбора е добра. Да, загубихме онзи ден, има си причини, и то сериозни. Те са в нас и най-вече при мен като старши треньор. Поемам си отговорността. Продължаваме да работим. Има неща, върху които трябва да акцентираме. Сега мислим за следващия мач, който е утре", добави наставникът.