на живо

Любо Пенев: Не искам помощ, но не искам и да ни ощетяват (ВИДЕО)

"Ботев" Пловдив елиминира ЦСКА на крачка преди финала за Купата на България

Прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме много добър мач, но за жалост продължава само един отбор. Това заяви Любослав Пенев след реванша от полуфиналите за Купата на България срещу "Ботев" Пловдив, завършил 3:3.

С общ резултат 6:5 "канарчетата" се класираха за финала на 15 май, където ще се изправят срещу големия си съперник "Локомотив" Пловдив.

"Подценихме корнера и бяхме изненадани с един гол и това ни елиминира. В такива мачове виждам положителното, но нямаме право да проспиваме първите 45 минути. Изиграхме прекрасно второ полувреме, но футболът се играе 90 минути.", каза още Пенев.

"Правим подаръци, с които не съм съгласен. Имаме неща за коригиране. Поздравявам "Ботев" с отиването на финал. В такива битки имаме нужда от всички футболисти. Бодуров е основен футболист и неговото наказание вероятно е повлияло.", добави той.

В мача имаше няколко спорни отсъждания и специалистът призна, че е влязъл в съблекалнята, за да ги изгледа преди да се яви на пресконференцията: "Относно съдиите - не искам помощ, не искам и да ни ощетяват. Нищо повече", добави Пенев.