на живо

Любо Пенев в преговори със Стоичков

"Предполагам, че и Бербатов иска промяна", каза кандидатът за президент на Българския футболен съюз

Lap.bg

Любослав Пенев е провел телефонни разговори с Христо Стоичков заради кандидатурата си за президент на Българския футболен съюз.

"Стефан Софиянски няма да влезе в моя щаб, нито Томас Лафчис. Вальо Михов не мисля, че иска да се занимава, явно има нещо против мен. Стоичков - да, има място в екипа, но всичко зависи от ангажиментите му. Бербатов не мога да коментирам. Предполагам, че и той иска промяна. Всеки е добре дошъл! Но преди това трябва да има конкретни разговори. Той все още играе в Индия", каза Пенев.

На бившият футболен национал и конкурент на Борислав Михайлов и Ивайло Дражев му предстоят разговори с отделните клубове и министерствата.

"Срещи с ЦСКА и "Левски"? Няма ли други? Всички имат по един глас! С всички, които имат желание, ще проведа срещи. Никой няма да върнем! Дори и клубовете, които нямат намерение да гласуват за нас", добави той.

"Аз ли съм виновен за тези 12-13 години помия? Аз като обещая нещо, го правя. Но тази помия няма да ме спре! Няма шанс!", завърши изявлението си Пенев.