на живо

Любо Пенев: За времето, в което работя с отбора, повече не мога да искам

"Всеки желае да вкара 4-5 гола, ама невинаги става"

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали отбора си след триумфа с Купата на България. "Армейците" победиха "Арда" с 1:0 във финала, а на официалната си пресконференция след него Пенев изрази задоволство от постигнато откакто се завърна начело на столичния гранд в края на март.

"Днес спечелихме най-вече с търпение и вяра до последния съдийски сигнал, че ще отбележим гол. Говоря за редовното време. Искам да похваля нашия отбор, прекрасната наша публика и факта, че имаше толкова хора на стадиона. Това е оценка за нас треньорите. Искам да поздравя и отбора на "Арда" за това, че направихме добър мач и те бяха достоен съперник.", започна Ел Голеадор.

Снимка: Lap.bg

"Ние се стремим да вкарваме голове. Някои път са повече, друг път – по-малко. В петата минута имахме отлична възможност на Варела, вратарят им спаси. Още тогава можеше да има гол. Те също имаха добра ситуация. Двата отбора се дебнехме, изчаквахме. Всеки желае да вкара 4-5 гола, ама невинаги става. Исках да се получи качествен мач и това видях."

"Доволен съм. За времето, в което работя с отбора, повече не мога да искам. Прекрасен колектив, отлична атмосфера, момчетата се стараят изключително много. Знам - има неща над които трябва да работим, да изчистим, да перфекционираме, но е съвсем нормално. За едни 35-40 дни, в които съм с отбора - резултатът е много добър."

Снимка: Lap.bg

Тагове: