на живо

"Любов моя, ти си всичко за нас!": Съпругата на Меси с красиво послание за рождения му ден

Антонела публикува три снимки на двойката

Лионел Меси стана на 34 и докато за повечето футболни запалянковци това е напомняне, че краят на професионалната му кариера е все по-близо, то за любимите му хора е повод за празнуване.

Меси прекара рождения си ден далеч от съпругата си Антонела и трите им деца, тъй като играе с Аржентина на Копа Америка. Нападателят на "Барселона" бе изненадан от съотборниците си с кексче със свещичка в леглото и доста необичайни подаръци.

Междувременно съпругата му Антонела използва социалните мрежи, за да изрази любовта си към един от най-великите футболисти за всички времена.

"Честит рожден ден, любов моя. С всеки ден те обичаме все повече. Ти си всичко за нас, много ни липсваш", гласи съобщението на Антонела, което е придружено от три снимки на двойката от различни етапи от съвместния им живот.

Лео и Антонела се познават от детските си години в град Росарио. Заедно са от 2008 г., когато футболистът е на 20 години. Имат трима сина - Тиаго, Матео и Чиро.

Снимка: Instagram

За своите 34 години аржентинецът е един от най-успешните футболисти в историята. Той е играл само за "Барселона", като има спечелени 35 трофея, в това число 4 пъти Шампионска лига и 10 пъти титлата на Испания. Освен това 6 пъти е печелил най-престижната индивидуална награда във футбола - "Златната топка".

Снимка: Reuters

Очаква се в близките дни Меси да обяви къде ще продължи кариерата си. В Испания твърдят, че президентът на каталунците Жоан Лапорта го е убедил да остане на "Камп Ноу".