на живо

Българската красавица и сръбският волейболен звяр

Елица Василева и Александър Атанасиевич са сред най-актуалните двойки в света на спорта

Instagram

Животът на професионалния спортист е натоварен, изпълнен с лишения и безкрайни пътувания, и много често остава неразбираем за онези, които не се вълнуват от спорт. Затова любовта между колеги не само не е необичайна, а е пожелателна.

Светът на елитния спорт изобилства от симпатични двойки, но сред най-сладките безспорно е тази на звездата на женския ни волейбол Елица Василева и сръбския национал Александър Атанасиевич.

Двамата са заедно от лятото на 2017 г. и не успяха дълго да запазят връзката си в тайна. Романсът им излезе наяве след общи снимки в социалните мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram

3-15

A post shared by Elitsa Vasileva (@eci_) on

Докато бе състезателка на руския "Динамо" Казан, капитанката на "лъвиците" редовно пътуваше до Италия, за да гледа на живо Алекс с екипа на "Перуджа".

 
 
 
View this post on Instagram

Im yours,no refunds #happyvalentinesday #weonlyloveeachotheronthursdays

A post shared by Elitsa Vasileva (@eci_) on

"Ние двамата знаем с какво се сблъсква другия и това е голямо предимство за двама човека, които са заедно - да са в една среда и да си помагат с опита, който имат. Не мога да определя с какво е различен от предишните ми връзки като характер и човек, но се чувствам добре с него. Щастлива съм", сподели веднъж Василева.

 
 
 
View this post on Instagram

Kiki do you love me #are #you #riding

A post shared by Elitsa Vasileva (@eci_) on

От този сезон българката също се подвизава в Италия - в "Савино Дел Бене Волей" (Скандичи) и нищо чудно да подкрепя от трибуните на "Пала Бартон" любимия си мъж в първия мач от финалния плейоф в Италия тази вечер срещу Цветан Соколов и "Лубе Чивитанова". Атанасиевич прави пореден силен сезон с шампионите от "Перуджа" и има огромна заслуга за класиране на тима за финала в Италия.

Епизод 1 от битката за титлата започва в 21:30 ч. на живо по RING.