на живо

Любовният допинг на "Арсенал" (СНИМКИ)

Вижте кои са безценните трофеи на "артилеристите"

Показахме ви бижуто на „Арсенал” за повече от 390 млн. паунда – стадион „Емирaтс”, детето-чудо от Токопиля за над 31 млн. паунда – Алексис Санчес, а сега дойде ред на безценните трофеи.

Не, не говорим за стъклената витрина, побрала успехите на Венгер и компания през всичките тези години, защото дори те струват скъпо на „топчиите”.

Говорим за красивата страна на лондончани, привличаща погледите, фотоапаратите, медиите точно толкова, колкото и звездите на терена. Те са нежните съпруги и неустоимите половинки. Представяме ви прекрасните момичета на „Арсенал”:

Ектор Белерин и Берта Рекуено

Двамата са заедно от около година, но старателно пазят връзката си далеч от любопитните погледи. Въпреки това Берта непрекъснато обновява профила си в социалната мрежа „Инстаграм” със снимки от техните пътувания и преживявания.

Начо Монреал и Изабел Лопес

Двамата също не желаят взаимоотношенията им да бъдат коментирани, а за испанската красавица е почти невъзможно да открием каквито и да е пикантни подробности. Но когато си под светлината на прожекторите е невъзможно да се скриеш. Все пак единственото, което знаем за тях е, че са все още заедно и по-всичко личи, че са неизбежно влюбени.

Давид Оспина и Джесика Стърлинг

Прекрасната Джесика и стражът на „Арсенал” са женени от 2012 г. и имат две деца.

Санти Касорла и Урсула Сантирсо

Касорла и Урсула са израснали заедно в един и същ град  - Овиедо, Испания. През 2003 г. полузащитникът напуска местния „Реал” Овиедо в посока „Виляреал”. През това време красивата испанка е записала бакалърска по степен по физическо възпитание. В името на любимия си обаче, тя прекъсва обучението си и се премества във Виляреал.

Аарън Рамзи и Колийн Роуландс

Колийн стана г-жа Рамзи пре юни 2014 г.  През миналия ноември те станаха щастливи родители на първото си дете.

Тио Уолкът и Мелани Уолкът

Мелани е първата любов на нападателя. Двамата се ожениха на прекрасна церемония в Италия преди 3 години. В момента очакват второто си дете, след като през 2014 г. на бял свят се появи малкият Финли.

Лоран Кошчиелни и Клари Кошчиелни

През 2015 г. Лоран и Клари си казаха заветното „Да!” на скромна церемония в малкото селце Навес, Франция.  Двамата имат две деца – Райна на 5 годинки и Ноа на 3 г.

Алекс Иуоби и Кларис Джулиет

Юношата от школата на „Арсенал” направи своя дебют с първия състав на „атилеристите” на 27 откомври 2015 г. Едва преди няколко седмици 20-годишният нигериец показа приятелката си, която разбира се е модел.

Месут Йозил и Манди Капристо

Романсът между 28-годишния халф и приятелката му започна през 2013 г. Двамата се разделиха октомври следващата година. Според слуховете Йозил е бил спипан в любовна афера с друга жена. Двамата изглеждаше, че са възобновили взаимоотношенията си през 2015 г., но оттогава следваха непрестанни спекулации със замесени трети лица. Преди няколко седмици, папараците отново ги заловиха. Този път футболистът утешаваше красивата 25-годишна певица, която видимо страдаше и бе обляна в сълзи.

Можем само да гадаем какво се случва помежду им, но евентуална депресия в живота на Йозил би била от полза за футболистите на "Лудогорец" в предстоящия сблъсък на 19 октомври. 

Дали красавиците ще мотивират достатъчно възпитаниците на Венгер за победа срещу "Лудогорец", може да видите в сряда 19 октомври в ефира на bTV Action. Мачът започва в 21:45 ч., а коментарното студио е с начален час 21:00.