на живо

"Локо" Пловдив победи резервите на "Лудогорец" (ВИДЕО)

"Смърфовете" завършват първенството на пето място

Lap.bg

"Локомотив" Пловдив победи с 2:1 като гост резервите на шампиона "Лудогорец" в среща от последния кръг на Първа лига. По този начин "смърфовете" събраха актив от 52 точки на петото място, докато "зелените" са с 83 точки в края на сезона.

В 11-ата минута Веселин Марчев беше изведен сам в предни позиции, Даниел Наумов тръгна да излиза, а футболистът на "Локомотив" използва момента и прехвърли вратаря, но не намери очертанията на вратата.

В 32-ата минута Наумов фаулира Дино Мартинович в наказателното поле и опитният капитан Мартин Камбуров реализира отсъдената дузпа. Пет минути след това Камбуров пробва прехвърлящ удар на метри от наказателното поле, но малко не му достигна да покачи резултата на 2:0.

В 69-ата минута Пламен Крумов получи в близост до аутлинията и подаде топката назад към резервата Парвиз Умарбаев, който с глава покачи резултата на 2:0.

В 86-ата минута Сердар Юсуфов преодоля двама бранители на гостите и пусна към резервата Томас Цвятков, който стреля точно по земя и намали изоставането на "Лудогорец".