на живо

Локомотив София иска възможно най-бързо завръщане в „А” група (ВИДЕО)

„Железничарите” с осем нови попълнения

bTV

Локомотив София започна подготовка за пролетния полусезон в „А” окръжна група. В редиците на столичното Локо се вливат цели осем нови попълнения, всички от които са перспективни юноши, преминали през някои от най- сериозните школи в България. Част от момчетата са тренирали и в чужбина, преди да решат, че е време да се завърнат „у дома” и да помагат за спасението на родния футбол.

Eто и всички нови попълнения на "червено-черните": Майк Кръстев, Мартин Тодоров, Димитър Тодоров, Васил Димитров, Кристиян Величков, Николай Велков, Кристиян Иванов и Георг Василев.

Вратарят Михаил Иванов не започна подготовка с отбора, а евентуалното му привличане зависи от това дали клубовете в българския елит ще имат интерес към него.

Преди първата тренировка на стадиона в „Надежда”  новите бяха официално представени на феновете и журналистите.

Старши треньорът Антон Велков говори и за бъдещите планове на клуба.

„Няма как да си позволим да правим селекция за мястото, на което се намираме в момента. Трябва да гледаме не с ход, а с два напред , но не трябва и да прескачаме всичко това, което ни съпътства”, каза селекционерът.

Ръководителите на „железничарите” заявиха, че са амбицирани да не правят спирки по пътя към целта и „Локомотив да се върне там, където му е мястото.”

Локомотив София ще проведе цялата си зимна подготовка на територията на столицата. За момента са уговорени две контролни срещи. Първата ще бъде срещу Ботев Ихтиман на 10-и февруари, а втората - на 13-и срещу София 2010 на базата в Царско село.