на живо

Лошото момче на ПСЖ се подигра с Унай Емери (ВИДЕО)

Серж Орие скъса нервите на треньора с 10-минутна подготовка за смяна

Лошото момче на ПСЖ се подигра с Унай Емери (ВИДЕО)

Лошото момче на "Пари Сен Жермен" - Серж Орие - се подигра със своя треньор Унай Емери. Защитникът демонстративно се мота почти 10 минути, преди да влезе в игра като смяна при победата с 2:1 над "Лориен".

Емери трябваше да извади контузения Томас Муние в 73-ата минута, но Орие очевидно не бързаше за никъде. Камерите уловиха напрегнатата му дискусия с Емери, след което футболистът започна протяжна подготовка на своята екипировка. В крайна сметка той се появи на терена в 81-ата минута.

Това далеч не е първата изцепка на 24-годишния Серж. През ноември той пропусна гостуването на "Арсенал" от Шампионската лига заради забрана от британските власти. Причината - през септември играчът бе осъден на 2 месеца затвор заради нападение над полицай. 

През миналия февруари - няколко дни преди сблъсъка с "Челси" в турнира на богатите, в социалните мрежи се появи видео, на което Орие обижда - включително на сексуална основа - тогавашния треньор на ПСЖ Лоран Блан, звездата Златан Ибрахимович и други свои съотборници. Заради това Серж бе изваден от тима за 6 седмици.