на живо

Ловкостта на Гришо - сред най-забавните моменти на корта (ВИДЕО)

АТP публикува клип, който наистина ще ви разсмее

Getty Images

Две прояви на Григор Димитров попаднаха в специално забавно видео, публикувано на официалния сайт на Мъжката тенис асоциация (ATP).

Настоящият сезон бе прекъснат в средата на март заради пандемията от коронавирус и не е ясно кога ще бъде подновен. Въпреки това през първите месеци от годината има предостатъчно случки с тенисисти на корта и зрителите около него, които ще повдигнат настроението ви в този пореден петъчен следобед под карантина.

Гришо е сред героите в забавното видео благодарение на завидните футболни умения с топка за тенис, които показа по време на мача си с Рафаел Надал на турнира в Акапулко.

Ловкостта, която българинът демонстрира в същия турнир, само че в двубоя с Адриан Манарино, също радва зрителите. Тогава при ретур на французина Димитров успя в последния момент да избегне топката, излизаща в аут, и така спечели точката.

С най-много минути във видеото е лошото момче на тениса - Ник Кириос. Австралиецът, който не обича да спазва правилата, определено знае как да забавлява зрителите, дори когато гледа мачовете отстрани.

bTV призовава: останете си вкъщи!