на живо

Луда емоция в лагера на "Лудогорец"

След историческия успех еуфорията завладя "орлите"

Getty Images

"Лудогорец" се класира за елиминационната фаза на Лига Европа, с което предизвика вълна от коментари и емоции в социалните мрежи. "Орлите" изпуснаха победата над ПСЖ (2:2), но показаха добра игра и увереност на терена, с което си спечелиха уважението дори на класните европейски отбори, какъвто е "Арсенал".

Часове след еуфорията от историческия успех, разградчани усетиха сладкия вкус от предстоящото им участие във втория най-престижен международен клубен турнир. Вижте какво споделиха те с хилядите си последователи в онлайн пространството:

Върджил Мисиджан откри резултата в полза на "Лудогорец" още в 15-ата минута на мача. Той бе и сред първите, които споделиха емоциите си след двубоя.

"Бог е добър!", написа 23-годишният холандец.

Марселиньо се обърна към феновете си на български език. След сблъсъка с парижани, той бе изключително доволен от представянето на тима си.

Нападателят на "орлите" Джонатан Кафу бе пределно ясен: "Продължаваме напред!".

"Поздравления за всички, ръководството, треньорите, играчите и за успешното ни представяне в Шампионската лига!! Гордеем се с фланелките, които носим. Доволен съм от първото си участие в турнира. Сега ще дадем всичко от себе си в Лига Европа. Борбата продължава... !!!", написа бразилецът.

Жуниор Кишада пък се отдаде на любовта на феновете си:

И все пак, какво е футболът без запалянковците: